HFL-764.jpg

Bestill ditt opphold

Sov på madrasser av rene naturmaterialer fra Coco-mat og stå opp til en kaffe på kaien og hjemmelaget frokost. 

Vi har tre typer gjesteværelser - vanlig dobbeltrom, rom med to enkeltsenger og to større dobbeltrom der vi kan re opp til tre personer. Rommene har fått navn etter historiene i huset og fjellene rundt oss. De er ikke så store, så vi anbefaler å pakke lett. 

 

Alle våre ni rom har vask på rommet og delte toalett- og dusjfasiliteter, slik det alltid har vært her. Du finner håndklær i lintøyskapet og badekåper på rommet for å enkelt kunne spasere ned til fjorden for en dukkert, en tur i badstuen eller for å stige inn på badet for en varm dusj etter en dag i fjellet.

 

Vi har et minimumsopphold på to netter.  Dagens hjemmelagde, fireretters middag forhåndsbestilles sammen med romreservasjonen. Prisene er per natt per rom og inkluderer hjemmelaget frokost, tilgang til badstue ved fjorden og robåt. 

HFL-31.jpg

Kjekt å vite

Innsjekk fra kl. 15 til kl. 22

Utsjekk kl. 11

Frokost serveres fra kl. 08.15-10.00

Middag forhåndsbestilles sammen med romreservasjonen. Bordsetting er kl. 19.30. Vi planlegger måltidene nøye i henhold til antall forhåndsbestillinger for å unngå matsvinn. Servering er reservert våre boende gjester.

Kostholdsbegrensninger i reisefølget opplyser du om ved bestilling. Selv om vi gjør vårt beste for å imøtekomme dine behov, kan det hende vi ikke klarer imøtekomme alle forespørsler. Vær oppmerksom på at fisk utgjør en stor del av menyene våre.

Avbestilling med full refusjon kan gjøres inntil 3 uker før planlagt ankomstdag. Avbestillinger mindre enn 21 dager før ankomstdag belastes i sin helhet. Avbestilling gjøres skriftlig på mail. (info@hardangerfjordlodge.com)

Familier og reise med barn

Som et lite sted med lun atmosfære og en visjon om å være et ladepunkt for voksne har vi satt en nedre aldersgrense til 12 år.

Gruppebestilling

Vi er et lite sted med 20 senger. På grunn av møblering og størrelse på spisebord og av hensyn til andre gjester har vi en maksgrense på 6 personer per gruppe.

Kjæledyr

Du er velkommen til å ta med hunden din og vi tar ikke betalt for din beste venn, men vi setter pris på om du kan leke så mye utendørs som mulig. Vi har en hund selv, hun heter Frøya og hun elsker kos. Skriv gjerne i bestillingen om din beste venn blir med, og takk for at du ikke tar hunden opp i sengen. Maks 1 hund per rom.