top of page

OFTE stilte spørsmål

Når kan jeg sjekke inn og når er utsjekk? 

Innsjekk er fra kl. 15 - 180og utsjekk er innen kl.11

Hvor kan jeg parkere og hvor er inngangen? 

Parkering er på asfalten like utenfor hotellet, inngangen er i fasaden mot fjorden. 

Har dere lader til elbil? 

Ja, vi har en hjemmelader. Spør oss om tilkopling når du ønsker å lade, og supert om du flytter bilen så snart batteriet er ladet for å gjøre laderen tilgjengelig for andre.

Når serveres frokosten og hvordan er det med niste? 

Frokosten serveres mellom kl. 08.15 og 10.00. Ønsker du niste vil vi ha beskjed dagen før slik at vi baker nok brød til alle sammen. Vi har tre ulike størrelser på nisten samt mulighet for å fylle termos med kaffe / te. Lever inn termosen kvelden før så gjør vi alt klart for deg. r samt 

Når serveres middagen på Hardanger Fjord Lodge?

Bordsetting er kl. 1830, men kom gjerne litt før for å nyte et glass i hagen. Hjertelig velkommen til bords. 

Kan jeg spise middag på Hardanger Fjord Lodge uten å bo der?

Ja, det kan du. Bordreservasjon kan gjøres på e-post info@hardangerfjordlodge.com. Husk å oppgi eventuelle kostholdsbegrensinger og takk for at du reserverer i god tid før ønsket dag for bespisning. 

Kan jeg ha med egen alkohol? 

Nei. Vi har sjenkeløyve i hele hotellet og i hagen og legger mye tid og energi på å tilby gode viner fra små gårder i Europa.

 

Kan jeg ha med barna/baby på Hardanger Fjord Lodge?

Vi er et lite, gammelt hotell med få rom og med et fokus på å være et ladepunkt for voksne. Vi strekker oss langt for å tilby en kulinarisk opplevelse på ureiste råvarer, hotellet har en rolig atmosfære men også originale, bratte trapper. Vi har derfor satt en nedre aldersgrense på 12 år.

Kan jeg ha med hund på Hardanger Fjord Lodge?

Ja, klart du kan ta med deg din beste venn. Rommene som er mest praktisk for opphold med hund er to-sengsrommene og stort dobbeltrom - god plass til hundeseng og eier. Vi har selv en hund, hun heter Frøya og hun elsker kos. 

Kan jeg bestille opphold for kun én natt ?

Ja. Spør oss om ønsket dato, dersom det er ledig kun for én natt så kan denne natten bestilles på e-post: stay@hardangerfjordlodge.com

 

Hvilke vilkår gjelder for bestilling av opphold eller bord på Hardanger Fjord Lodge?

Et opphold må avbestilles skriftlig på e-post senest 14 dager før planlagt ankomst. For reservasjoner for grupper (tre rom eller flere) må et planlagt opphold avbestilles skriftlig på e-post senest 30 dager før planlagt ankomst. Dersom en bekreftet reservasjon ikke kanselleres/reduseres innen fristen vil bestillingen faktureres i sin helhet. . E-post for kansellering: stay@hardagerfjordlodge.com.

Kan man ikke være flere enn 6 personer i en gruppe?

Nei. Grunnen til at vi har denne begrensningen er at dette lille hotellet kun har plass til 20 overnattende gjester. Drivhus, spisestue og salong deles mellom alle gjester og vi ønsker at det skal være mest mulig behagelig for alle, samt at spisebordene maks tar 6 personer.

Trenger jeg å bestille badstuen på forhånd?

Nei. Vi har en liste som du kan sette seg opp på ved ankomst eller når som helst under oppholdet. Badstuen kan brukes mellom kl. 08 - 22.

Har dere noen rom med eget bad?

Nei. På dette gamle hotellet er det delte toalett- og dusjfasiliteter, slik det alltid har vært her.

bottom of page