top of page
HFL-1032.jpg

Jobbe med oss?

Vi utvider staben - har du lyst å bli med?

Vi synes ting som er i endring er spennende. Ting som blir til, som skapes. Endring gjør at vi utfordres og forbedrer oss. Det er viktig for oss og det er gjerne noe våre gjester og medarbeidere også setter pris på. 

Vi ønsker å styrke staben og ser i første omgang etter deg som kan løfte kjøkkenet vårt videre. God mat på nære og kjære råvarer er selve hjertet i Hardanger Fjord Lodge. Vi har et kjøkken med holdbarhet og kvalitet i fokus, vi samarbeider med lokale bønder og fiskere og ønsker å sanke og fermentere enda mer enn det vi gjør i dag. Har du lyst å ha ansvaret for å videreutvikle kjøkkenet og løfte oss videre?

 

Vi ser etter deg som er lokalmatentusiast, kokk eller ivrig lærling. Vi ser etter deg som er allsidig, som kan brette opp ermene og jobbe på når det gjelder, som er grundig, strukturert og er dyktig på å planlegge. Du er ikke redd for å ta ansvar, ei heller for norsk fusion der tradisjon møter nye smaker. Du evner å se hva som må gjøres, du drives av ønsket om å gjøre en forskjell, ønsket om å skape noe unikt med egne hender.

Du får jobbe i et lite team som jobber tett og som brenner for det vi gjør. Sammen strekker vi oss videre for å utvikle oss og lære mer, og vi har det jækla kjekt på veien. Du som kan trives i vår lille verden der vi sammen gjør vårt ytterste for å skape noe lite og unikt her nede ved fjorden - ta kontakt.

mail: info@hardangerfjordlodge.com

Vi gleder oss til å høre fra deg og fortelle deg mer. 

bottom of page